top of page
  • Morgan Foré

Zo camoufleer je roodheid in het gezicht

Ongewenste roodheid in je gezicht, het kan je zelfvertrouwen een deuk geven. Een tijdje geleden kocht ik nieuwe make-upproducten in die ik wou testen om roodheid in het gezicht te camoufleren. Heb je last van acne, couperose, rosacea en heb je daardoor rode vlekken/gesprongen haarvaten op je huid die je liever zou wegwerken? Wel, model Aleksandra kwam over de vloer om te testen en we zijn overtuigd.


Aleksandra kampt met couperose en ondanks ze hiervoor laserbehandelingen ondergaat, komt de couperose terug. Niet leuk :-( Om het verschil te testen gebruikte ik op de rechtse kant van haar gezicht een groene primer, de concealer 'olijf' en foundation kleur Bisque van Mintenz. De groene kleur van de primer en concealer zorgen dat de roodheid veel minder opvalt. Een mooi resultaat hé? Het fijne is dat het niet 'geplamuurd' overkomt en dus alsnog naturel overkomt. De primer gebruikte ik met de kabuki, maar kan ook met concealer flat penseel, de concealer met het concealer high cover penseel. Daarover bracht ik de foundation aan.Deze producten en penselen zijn allemaal te vinden op de webshop die weer open is!

Wil je de kracht van Mintenz uitproberen, boek dan een 'Mineral magic voor starters' waar je een primer, foundation, concealer, blush, bronzer, highlight en finishing powder kan uittesten.


Heb je vragen, stuur me gerust een berichtje op Instagram.


Groetjes,

Morgan van Friendlyface

Comments


bottom of page