top of page
zaakvoerder Morgan Foré

Hey, ik ben Morgan Foré! Skincare nerd en schoonheidsspecialiste :-)

Tot mijn 25 jaar woonde ik in Maldegem, maar ik ben uitgeweken naar Assenede met mijn vriend Quinten. Het landelijk leven hier vind ik rustgevend. Vroeger was "rust" niet meteen een woord dat bij mij paste; ik deed een job die niet voor mij geschikt was: mensen helpen en mijn eigen keuzes maken, maakten er geen deel van uit en ik werd er ongelukkig van. Om te ontspannen werd ik verliefd op skincare: producten uittesten is echt mijn ding. Echter botste ik wel op het volgend probleem:  

Ik gaf geld uit aan allerlei producten, de badkamerkast stond vol met half gebruikte potjes, met spullen die al over hun houdbaarheidsdatum heen waren. In reclames en op social media van beroemdheden werd een nieuw product aangeprezen en ja hoor, ik had het gekocht met de hoop dat het een wondermiddel zou zijn voor mijn acne. Opnieuw werd ik teleurgesteld en ik besefte dat ik geen idee had waar ik mee bezig was....

 

Ik begon me te verdiepen en kwam ook al snel terecht bij wat dermatologen en medisch geschoolde mensen te vertellen hadden. Er ging echt een wereld aan informatie voor mij open en de praatjes op tv hadden geen impact meer op mij. Ik wist beter! 

Nu geeft het mij tonnen energie om

  • mijn productkennis, voortdurend opzoekingswerk en wetenschappelijke interesse in huidverzorging te gebruiken om jou te helpen met de juiste producten te kiezen. Ik loop niet mee met de trends van de cosmetica-industrie; je leert van mij er je eigen mening op na te houden.
     

  • mensen die wat verlegen zijn om naar een schoonheidssalon te gaan, zich ook op hun gemak te laten voelen. 
     

  • jou te laten genieten van een moment voor jezelf, pure ontspanning, die gsm op stil en enkel aan jezelf denken.

De perfecte huid bestaat niet, maar skincarefun wél!

Sinds ik zelfstandig ben, voelt het echt goed om mijn waarden te mogen uitdragen: vriendelijkheid en mensen goed te laten voelen voor wie ze zijn, niet hoe ze eruitzien.

In mijn praktijk zal je sowieso Isabelle tegenkomen, mijn lieve toypoedel!

Het zou wel eens kunnen dat je me ziet rondfietsen met haar achterop in haar draagkooi. Daarnaast probeer ik ook te sporten, maar dat lukt me niet zo goed, uit eten gaan gaat me beter af (oeps). Ik durf ook wel eens een videogame te spelen 's avonds in bed met een zak chips, ook niet echt gezond, maar hey, niemand is perfect! ;-)

  • Facebook
  • Instagram

Over mij 

bottom of page