top of page
Witte rotsen

Make-upsessie met minerale make-up van Mintenz

Liever geen "plamuureffect" met je make-up? Ontdek minerale make-up van Mintenz!

  • De poeders bestaan uit een minimaal aantal aan ingrediënten om de kans op allergie zoveel mogelijk te beperken.

  • Je hebt geen masker- of plamuureffect. De poeders versmelten als het ware met je huid en geven een natuurlijk resultaat. Je kunt de dekking zelf opbouwen volgens het aantal laagjes poeder. 

  • Je voelt niet dat je make-up draagt. 

  • De poeders zijn multifunctioneel: een blush, bronzer, highlighter kun je ook als oogschaduw gebruiken. 

  • Door het tweede dekseltje blijft het product altijd in het potje, ideaal voor onderweg. Je verspilt zo nooit product en er komt geen overtollig product in het deksel terecht.

  • Na opening zijn de poeders 2 jaar houdbaar, in tegenstelling tot vloeibare foundations die vaak slechts 1 jaar houdbaar zijn en verkleuren (oxideren). 

Make-uplooks met minerale make-up

Deze foto's zijn van mezelf én Mintenz. ​

Mineral magic voor starters

Wil je al lang eens minerale make-up uitproberen en thuis je kunnen maquilleren zonder dat het té hard opvalt? Je zoekt naar een natuurlijke afwerking, een draagbare make-up om in te kunnen werken, sporten ... precies alsof je geen make-up draagt, maar je wel heel goed geslapen hebt en er uitgerust en fris uitziet? Dan is dit voor jou ideaal! Je krijgt advies over kleuren en hoe en waar je de producten aanbrengt. Na de make-up weet je perfect welke primer, kleur foundation, concealer, blush, bronzer, highlight, finishing powder bij jou past en hoe je deze aanbrengt! Nadien voorzie ik je van uitlegvideo's en een stappenplan voor thuis mocht je daar nood aan hebben. Deze dienst is gratis wanneer je op je afspraak aan 75 euro make-up, penselen en/of skincare shopt.

Mineral beauty boost

Iets te vieren? Mintenz biedt zeer mooie resultaten voor dames die een natuurlijke look wensen, je zet je schoonheid nog meer in de verf! De make-up is ideaal voor wie niet gewoon is make-up te dragen. Je gelaat ziet er opgefrist en egaal uit, je voelt niet dat je make-up draagt. De intensiteit van de oogmake-up en lipmake-up kan je zelf kiezen, van matte tot glanzende en glitterkleuren in nudetinten. Mooi elegant om bijvoorbeeld uit eten te gaan of naar een feest te gaan. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen. Friendlyface biedt momenteel geen make-up aan huis / bruidsmake-up aan.

Make-up shoppen

De make-up van Mintenz kan je shoppen in het salon of via de webshop.​

bottom of page