top of page

Voor welke huidtypes is er een aanbod?

Wanneer je langskomt in het salon, werk ik volledig op maat. Ik werk niet met voorgelegde behandelingen, daarom past het merk Salonnepro zo goed bij mijn visie: luisteren naar de klant, kijken naar de huid, je product- en ingrediëntenkennis inzetten om je te helpen.
Om je wel een idee te geven met welke huidtypes/huidtoestanden ik je kan helpen, hieronder een overzicht.

Hydratatie voor een droge / vochtarme huid

Een trekkerige huid wanneer je uit de douche komt? Voelt je huid droog aan en zie je fijne lijntjes, maar zou je liever een "plump" effect hebben? 

Anti-agingverzorging

Iemand van 50 jaar hoeft er niet 20 jaar uit te zien. Met deze verzorging beloof ik je geen "rimpelloos" gezicht, wél optimaal genieten en je huid ondersteunen waar het mogelijk is om die fijne lijntjes wat minder zichtbaar te maken door bv peptides te gebruiken. 

Verhelderende verzorging

Vind je dat je huid eerder dof/vaal oogt? In deze verzorging wordt ingezet op een glowy huid met een aangepaste peeling om het teveel aan dode huidcellen weg te nemen. 

Kalmeren voor een geïrriteerde huid

Prikt je huid zodra je er iets opsmeert? Heb je last van roodheden die je liever want minder aanwezig zou hebben? Deze verzorging is geschikt voor gevoelige huiden die liever wat minder blootgesteld worden aan parfum.

Zuiverende verzorging voor gemengde tot vette huid (met onzuiverheden)

Heb je last van puistjes, zwarte punten?

Voelt je huid doorheen de dag nogal vettig aan? Of is vooral je voorhoofd en neus vettig? In deze verzorging wordt de huid verweekt met warme damp om zwarte punten gemakkelijker uit te drukken. Ingrediënten zoals salicylzuur, klei, glycolzuur, worden ingezet om overtollig talg weg te halen.

Verzorging bij chemo

Zachte verzorging bij droge huid, huid met schilfering door chemotherapie.

Wat klanten zeggen

Conny

"Ze hebben mij gevraagd wat ik doe, omdat mijn gezicht er zo fris uitziet."

bottom of page