top of page
heliocare logo.png

Info Heliocare

Ontdek de geavanceerde zonnebescherming van Heliocare:
bescherming en preventie voor een stralende huid

Wat biedt Heliocare 360°?

Heliocare 360° biedt een hoogwaardige, breedspectrum bescherming tegen UVA, UVB, zichtbaar licht - inclusief blauw licht van digitale apparaten - en infrarood-A. Met extra intelligente ingrediënten gaat Heliocare 360° verder dan alleen zonnebrandcrème om de algehele gezondheid van de huid te bevorderen en vroegtijdige huidveroudering van binnenuit te voorkomen.

Voor wie is Heliocare 360° geschikt?

Heliocare 360° biedt verschillende producten voor het gelaat, meer informatie over de producten vind je bij hun beschrijving in de webshop. Zowel voor de normale/gecombineerde huid, vette huid, droge huid, huid vatbaar voor acne als gevoelige huid biedt Heliocare producten aan.

De wetenschap achter Heliocare

Fernblock

Elk Heliocare-product bevat Fernblock®, een krachtig natuurlijk ingrediënt dat uniek is voor het Heliocare®-assortiment.

Fernblock® komt van de varen Polypodium Leucotomos. Deze plant heeft in de loop van de tijd een beschermingsmechanisme tegen de zon ontwikkeld. Fernblock® maakt gebruik van deze natuurlijke plantenkracht om de huid op vele manieren te beschermen, waaronder het verdedigen van huidcellen tegen schade veroorzaakt door de zon en het beschermen van ons huidcel-DNA.

Het is het resultaat van jarenlang onderzoek en wordt ondersteund door significante klinische gegevens.

Enzymen voor DNA-reparatie

DNA-schade is een kernonderdeel van zonneschade, waardoor de aangetaste cellen ineffectief worden en in de ergste gevallen mutaties veroorzaken. Elk Heliocare 360°-product bevat krachtige DNA-reparatie-enzymen die niet alleen helpen bij het herstellen van schade, maar ook voorkomen dat er nog meer schade ontstaat.

Anti-oxidanten

Naast de unieke en krachtige Fernblock®, bevat Heliocare 360° ook extra antioxidanten om de gezondheid van de huid te verbeteren, waaronder groene thee-extract, vitamine C en E.

bottom of page