top of page
azuretan.tiles-35-p-500.png

Info Azure Tan

Bruinen zonder zonschade of zonnebank? Yes please!

Wat biedt Azure Tan?​

Azure Tan biedt self tanning producten aan voor het gelaat en het lichaam, met verschillende afwerkingen, zijnde:  

Gradueel bruinen betekent dat er geen kleurstof zit in de producten om je huid te bruinen, maar door een reactie van je dode huidcellen met het ingrediënt DHA (dehydroxyacetone), je huid na een paar uur vanzelf verbruint. Voorbeelden van deze producten zijn het serum en de colour drops voor het gelaat, en het serum, lotion en boter voor het lichaam. 

Self tanning gebeurt met de colour correcting self tan mousses, met een aanbod in "green" en "violet" en opsplitsing naargelang hoe bruin je het resultaat wilt. Deze producten geven een directe verbruining na aanbrengen en smeer je uit met een handschoen en dien je naargelang het gewenste resultaat een paar uur op te laten, om nadien af te spoelen in de douche. Bovendien ruiken de producten ook lekker! 

Voor wie is Azure Tan geschikt?

Iedereen kan de producten gebruiken, ook als je nog niet zo 'thuis bent' in selftan. Dan raad ik zeker het gradueel bruinen aan. De producten bevatten ook ingrediënten om als skincare / bodycare een meerwaarde te bieden voor je huid.

De producten doen dus meer dan enkel een kleurtje geven.

Waarom zou je het gebruiken en wat zijn de voordelen?

Wil jij genieten van een natuurlijk ogende, gebruinde huid zonder schadelijke UV-stralen of een bezoekje aan de zonnebank?

Dan zijn self tan producten een uitstekende optie voor jou! Hieronder heb ik enkele voordelen van self tan producten voor jou op een rijtje gezet.

In tegenstelling tot natuurlijk bruinen, hoef je met self tan producten niet blootgesteld te worden aan schadelijke UV-stralen. Dit vermindert het risico op huidbeschadiging, veroudering van de huid en huidkanker. Daarnaast zijn self tan producten gemakkelijk aan te brengen en bieden ze een snelle oplossing om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen.

Self tan producten zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en texturen, waardoor je de intensiteit van je bruine kleur kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Zo kun je een subtiele gloed of een diepere, donkerdere teint bereiken. Azure Tan bevat ook hydraterende ingrediënten, die helpen om de huid te voeden en te hydrateren terwijl je bruin wordt. Dit kan helpen om een gezonde, stralende huid te behouden.

Het is niet noodzakelijk het product elke dag opnieuw te smeren, de resultaten houden enkele dagen aan. Hierdoor hoef je niet zo vaak opnieuw aan te brengen om een gebruinde teint te verkrijgen.

Kortom, self tan producten bieden een handige, veilige en flexibele manier om een mooie, natuurlijke bruine kleur te bereiken. Bij Friendlyface vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige self tan producten, geschikt voor verschillende huidtypen en voorkeuren. Ontdek nu ons aanbod en geniet van een prachtige, zomerse gloed het hele jaar door!

Hoe zit het aanbod in elkaar?

Aanbod gelaat

azure tan gelaat.png

Deze producten geven gradueel een gebruinde huid; er zitten dus geen kleurstoffen in. Na een paar uur zie je het effect.

Aanbod lichaam

gradueel bruinen.png

Deze producten geven gradueel een gebruinde huid; er zitten dus geen kleurstoffen in. Na een paar uur zie je het effect.

4.png

Deze producten geven meteen een gebruinde huid en naargelang de gewenste intensiteit,

kies je wanneer je het product afspoelt onder de douche. 

De green base is geschikt voor lichte huidtypes, roze ondertoon, blondines, je verbrandt in plaats van bruint.

De violet base is geschikt voor medium huidtypes, gele ondertoon, brunettes, je bruint in plaats van verbrandt.

Beide producten bestaan zowel in medium tot ultra bruin (1 tot 3 u oplaten) en extreme bruin (1 uur oplaten).

Hoe behaal je de mooiste resultaten?

Je huid goed voorbereiden is het halve werk. Je bekomt de mooiste resultaten door je huid de dag ervoor te scrubben en te ontharen met een scheermesje of wax. Zo is je huid mooi glad om het product egaal te verdelen. Daarbij kan je een tanbuki gebruiken om moeilijke plaatsen beter uit te wrijven (bv. huidplooien, tussen de tenen, enkels, polsen, knieën... huidoppervlaktes die niet vlak zijn) en erna het tan drying powder ermee aanbrengen wanneer je snel in je kleren wilt springen en vermijden dat je product op je kledij stempelt. 

Wil je je kleurtje versneld weer kwijt, dan kan je de scrub, exfoliator handschoen of tan remover gebruiken. 

scrubben.png
tan drying powder en tanbuki.png
bottom of page